resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12595
    3. sezonuna 2/2 ile başlamıştır.

    öncelikle takımdaki kimseden çekinmemesi gerekiyor. bunu yapabileceğine de inanıyorum çünkü daha önce yaptı. zaha’yı, zaniolo’yu en kritik anlarda kulübeye oturttu. bu masanın 3 ayağı var hocam: muslera, torreira, icardi. kalan herkes yardımcı oyuncu. bunlar da senin yanında zaten. zaha, ziyech, kerem, demirbay falan kim kötüyse kes gitsin. kim senin sistemine uymuyorsa, nazlı niyazlıysa kopar gitsin. senden kıymetli değiller. oyuncu değişikliği yaparken, 11 belirlerken şüphe etmene hiç gerek yok.

    oyun olarak a planı zaten belli. felsefesi belli. rakip kim olursa olsun ağzına kadar basmak ve en direkt şekilde kaleye gitmek. bu tamam, onaylandı ve bizi 2 senedir şampiyon yapıyor. tek isteğim biraz set oyununa, geriden oyun kurmalara, topla çıkışlara özen göstermesi. çok kötü durumda değiliz ancak 3. yılımızda artık bu omurgayla çok daha iyisi olabiliriz. ezberlerimiz olmalı bazı setlerde. geçen seneki prag, kopenhag maçları bize ders olmalı. rakip topla oynadığında tamam, rakip zayıf olduğunda tamam, rakip bizden çok daha güçlü olduğunda tamam ama top bizdeyken hala soru işaretleri var. daha yaratıcı ve daha net olmalıyız.

    umarım transferlerde kendisinin isteği ve onayı doğrultusunda ilerliyoruzdur ve umarım kendisi de ne istediğini iyi biliyordur. güveniyoruz, bu sene de bize şampiyonluk yaşatacağına inancımız tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın