resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12585
    hakkında olan eleştiriler maalesef doğru olan hocamız. orta saha 3'lüye geçmediğimiz sürece takım denge bulamayacak, barım barım bağırıyor bu gerçek. denemeyi bırak düşünmüyor bile bunu hoca.

    geçen sene başakşehir deplasmanında denemişti bunu, 1-0 öne geçip baya bi sallanmıştık ama ndombele'yi 3. adam olarak atmıştı orta sahaya ve o girdiği andan sonra pozisyon bile vermeden rahat rahat almıştık maçı, hatta 2 de net kaçırmıştık diye hatırlıyorum. obez ndombele ile hem de. ben o maçtan sonra tamam hoca bunu sık kullanır demiştim ama olmadı, olmuyor, denemiyor, düşünmüyor.

    young boy maçlarından it gibi korkuyorum bu dengesiz takımı gördükçe. geçsek bile gruplarda paspas ederler, üzgünüm. ilk sene sürekli deneyerek ultimate pres takımını yaratan hocaya hala çok güveniyorum. ama o tanıdığım, bildiğim pragmatik adamın takıntılarına bazen katlanmak zor oluyor.

    hocam sürekli önde pres mi yapacaksın, geriden hızlı paslarla direk mi çıkacaksın artık karar ver. ikisi birden olmuyor. lucas'ın yanına kante-pirlo-iniesta karışımı bi x-men bulmadan olmayacak senin iş maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın