resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 570
    taraftarın daha bir tam maç oynamamış olmasına rağmen bonservis bedeli sebebiyle taktığı futbolcu. bu bonservisle geliyorsa sneijder, hagi performansı verecekmiş güya. abi adam böyle bir adam değil, ismi geçen futbolcuların muadillerini de bugün almaya kalksak 50m € veririz. icardi gibi piyangolar her zaman çıkmaz. futbolcunun piyasası buydu, teknik heyet ve scout ekibi uygun görmüş ve ederi verilip alınmış.

    brezilya'dan 11m €'ya çıkıp championship'de iki etkili sezon geçirmiş bir adamı biz yine uygun fiyata çıkardık oradan, premier lig yapsa bonservisi 25-30 arası olurdu muhtemelen. futbolda da enflasyon var.

    emin bayram galatasaray'da 20 resmi maçta 1.161 dakika süre aldı, 1. ligde boluspor'da aldığı süreler ve bir sezon westerlo gibi belçika'nın vasat bir takımında geçirdiği bir sezonu var, 4m € kazandık. piyasa buralarda arkadaşlar. ya da bayern gelip galatasaray'da 1.5 sezon etkili performans veren boey'i şampiyonlar ligi performansı da üstüne koyulduğuna 35m €'ya alabiliyor.

    bu adamı bonservisiyle değerlendirmek şu aşamada doğru değil. daha önce başka topçularda da bu yapıldı ve adamlar bonservislerinin altında ezildi. ne yazık ki bizim taraftar profiliyle yine yaşanacak gibi duruyor. her sezon 15 gol 15 asist yapması beklenecek, her maç 9/10'luk performans beklenecek, bunlar yaşanmadığında da 18m €'luk adam eleştirisi yapılacak.

    lütfen biraz süre verin, ocak ayını bir görelimi, adaptasyon süresini tamamlasın. instagram ve twitter'ın cahil tayfaları bu yorumları yapıyor da sözlükte adamın ilk maçının 15. dakikasında "bu adam cicaldau'nun" aynısı yorumu yapıldı, gerçekten çok üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın