resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10214
    sürekli mağdur edebiyatı yapmayı bırakması gereken oyuncu. ulan galatasaray’da oynuyorsun, ülkenin en iyi kulübü burası. 20 tane top kaybedip gol yedirirsen, geçen sezonki gibi 10 tane golü kale ağzından kaçırırsan elbette eleştirilirsin, hatta yuhlanırsın. anasının kuzusu gibi pışpış bekleme yeri değil ki galatasaray 11’i. kaldıramıyorsan gidersin amatörde oynarsın.

    16 ağustos 2024 konyaspor galatasaray maçı sonunda beyimiz dolmuş, ancak şimdilik susmayı tercih ediyormuş. valla bu kadar naza poza millet ilişkilerini bitiriyor, sen daha hala zorluyorsun kerem kardeşim.

    eğer tribünlerle elektriğin tutmuyorsa, bunun sebebi sirke satan suratın, bitmeyen elin kolun, gol atınca öfke dolu bir surat ifadesiyle tribünlere koşuşun, ağlak açıklamaların. yani bugünkü pozisyonun sebebi bizzat sensin. sevimsiz davranan insanı niye sevmek zorunda olsun ki insanlar? eğer kendinden ödün vermek istemiyorsan da ya bu açıklamaları yapmayacaksın, ya da bu diyardan gideceksin.

    taraftara üstten konuşacak, posta koyacak bir pozisyonda değilsin. burası galatasaray herkesin yeri dolar. sen de sevilmediğin için kızıyorsan hayatının iplerini eline al futboluna kafa patlattığın kadar biraz da iletişimine patlat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın