resim
Alexis Adelin Beka Beka
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 140
    rehabilite merkezi değiliz, köprüden atlamaya çalışan adamı da takımımıza almayalım bir zahmet. ayrıca kendisi de hiç bize uygun bir adam değildi hiçbir zaman, neyi iyi yaptığını bilmiyorum. taylan-berkan orta sahasına üstünlük kuramayan fransa orta sıra takımlarında oynayabilecek-rotasyon olabilecek bir adam bu. galatasaray böyle adamların çöplüğü olmamalı, ziyech'e laf yapılan yerde bu adamı çarmığa gerer bizim taraftar.

    14 yabancı yazabiliyoruz, sahaya 11 yabancı atabiliyoruz ve en son 3 haziran 2023 tarihinde sahaya çıkan, 1 sezondur psikolojik tedavi gören, 22/23 sezonunda da toplam 800 dakikası olan. profesyonel kariyerinde 1.lig seviyesinde 35 maçı olan adamı da denemeyelim, şu an gidebileceği en iyi takım fransa 3. liginde 4. liginde takımlardır.

    https://gss.gs/uVr.png bunu biz bile kurtaramayız, bütün kariyeri bu kadar. 1965 dakika 1. lig seviyesinde maçı var 22 maça yakın ediyor. 23 yaşındasın, kariyerinde 22 maç kadar 90 dakika oynamışsın üst düzey futbolda ve 1 senedir köprüden atlamaya kalkışacak kadar hastasın. galatasaray taraftarı cidden manyak ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın