resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5464
    galatasaray taraftarıyla muhtemelen 2024-2025 sezonunda tanışacaktır.

    şimdiden ezberden hasan şaş 2002-2003 hasan şaş oluyor diye ezberden eleştirilmeye başlandı 2 90 dk oynamadan daha.

    barış alper eğer bir futbolcunun kaderini yaşayacaksa 2023-2024 kerem aktürkoğlu’nun kaderini yaşaması daha olası.

    2022-2023 sezonunda kendisinden beklenenin çok üzerinden performans veren kerem aktürkoğlu’ndan messi olup her maç muhteşem dripling yapıp bitiricilik sergilemesini aynı zamanda da muazzam savunma desteği ama bi yandna topsuz hücum yaparken topsuz oyun savunmasını da mükemmel yapması vs kısaca her şeyi mükemmel yapması bekleyen akıldan uzak yorumlar ve devamında hakaretler eleştiri kisvesi altında yapılıp sezon içerisinde de bu yorumlar sinkaflı hakaretlere dönüştürülerek futbolcu ile kulüp/tribün ilişkisi kördüğüme dönüştürüldü. kerem 2022-2023 sezonunda her yaptığı faydalı iş övülen genç bir futbolcuyken, 2023-2024 sezonunda her eksik yaptığı sebebiyle galatasaray seviyesinde olmadığı ve hatta direkt futbolcu dahi olmadı şeklinde eleştiriler yapılan bu eleştiriler ile çok güzel başladığı bir sezonda mentali bizatihi galatasaray teibünü tarafından tahrip edilen bir futbol sezonu geçirdi kerem.

    bu sezon da aynısı ne yazık ki barış alper’i bekliyor. bir maçta çok mu iyi mücadele etti ama o kötü mü bitirdi, sanki barış alper dünyanın en iyi bitiricisiymiş de artık son vuruşları yapamayan bir futbolcu misali bitiriciliği yüzünden çöp ilan edilecek, velev ki başka bi maç iyi bitirdi ama mücadelelerde eksik mi kaldı, mabadı kalktı bunun artık koşmuyor mücadele etmiyor olacak.

    galatasaray tribünü her genç yeteneğine yaptığı gibi o maç içerisinde barış neyi yapamıyorsa onu yapamadığı için çok kötü futbolcu ve galatasaray seviyesinde değil şeklinde eleştirilecek, hatta direkt futbolcu değil denilecek. iyi yaptığı işler de gözardı edilecek. sezon sonunda da barış niye küsüyosun taraftara, neden eleştirileri kaldıramıyorsun vs denilerek sanki çok medenice ve akil şekilde eleştirilmiş gibi muhtelen arapsaçına dönmüş şekilde elden çıkartılmaya çalışılacak.

    barış alper yılmaz’ı 2024-2025 sezonunda kerem aktürkoğlu’nun geçen sezon yaşadığı bekliyor. umarım mental olarak kerem aktürkoğlundan daha iyi bir durumdadır ve kulağını kapatabilir ama türkiyedeki taraftar profili düşününce çok zor duruyor o hakaret ve tepkilere dayanamak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın