resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12539
    hakkında niyet okuyanların ve çıkarım yapanların olduğu hocamız.

    kişisel olarak kendisiyle muhabbetiniz yoksa "şunu yaptırmadı", "bunu istemedi", "bunda nasıl ısrar eder?" tarzı söylemleri kesin şekilde belirtemezsiniz. bunda ısrar ederseniz ben basit bir yazar olarak sizin niyetinizden şüphe ederim.

    derseniz ki "hocam bak bunlar seni yiyecek bunların arkasında durma kendini denge dengeoğlu sendromuna sokma" eyvallah ama transfer yapmaktan aciz bir yönetimi koruyacam diye süreçte ne istediğini bilmediğiniz adama da rahatça sallamayın bir zahmet.

    kendisi hepimiz kadar galatasaray'da başarılı olmak isteyen bir galatasaraylı ve bununla birlikte adamın ekmek yediği yer an itibarı ile. iki şeye birden ihanet ederek başarısız olmayı tabiki de istemez. ben sanmıyorum ki "hocam listenden şunu şunu alıyoruz ne diyorsun?" diye sorduklarında "hayır gerek yok ağzımızın tadını kaçırmayalım" desin.

    geçmişte kendisini çokça eleştirdim hatta şu 2 sezonluk maceramızda da eleştirilecek maçlar dönemler oldu ama genel yapı itibarı ile başarılı bir iş yapmıştır ve umuyorum ki her şeye her olumsuzluğa rağmen camiaya 2024 - 2025 sezonunda gerçek 5. yıldızı hediye edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın