resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 464
    bir futbolcu düşünün ki, ilk maçında henüz yarım saat bile dolmadan, bonservisinin ağırlığı altında ezildiği iddiasıyla eleştiri yağmuruna tutuluyor. üstelik bu eleştiriler, rakip taraftarlar tarafından ya da medyadaki ali koç kalemşörlerinden değil, kendi taraftarlarımız tarafından yapılıyor.

    bazı taraftarlarımızın yaşı yetmeyebilir ama bir zamanlar haim revivo adında bir arkadaşımız vardı. ilk maçında hat-trick yapmıştı, hatırlarsınız. ya da ali lukunku… mısır milli maçında, o patates baskılı görüntüden orta sahada ters röveşata ile gol atan lukunku! hepsi oğuz atay tutunamayanlar oldu.

    ama işin en tuhafı ne biliyor musunuz? bu baskıyı oluşturanlar, rakiplerimiz değil, biziz! ali koç bile böyle bir başarıyı elde edemezdi. bu tablo böyle devam ederse, üç hafta içinde olası kötü futbolla bu oyuncumuz ıslıklanır, adım adım sahadan silinir olan da bizim verdiğimiz bonservise olur.

    bu noktadan sonra, hiç kimse "antu forumlarında youssef en-nesyri'ye şöyle yazıyorlar, böyle eleştiriyorlar" diye burda maytap geçmesin. çünkü biz de aynıyız, farklı değiliz.

    sosyal medya taraftarlığı kavramı bana çok saçma gelirdi ama 40 yaşıma gelince bazı şeyleri daha iyi anlıyorum değişen taraftar profiline ayak uydurmak ve kabul etmek çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın