resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4394
    ilk gün de yazmıştım o yüzden şimdi de rahatça yazıyorum çok yanlış bir transferdi, büyük risk aldık ve sonucunda hem kerem'i kaybettik hem de oyuncu elimizde kaldı.

    işin daha kötü tarafı bu bir çalım transferiydi. okan hoca'nın direkt istediği bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen zaha geliyor ister misin dendi o da hayır demedi. zaten sol kanatta son iki sezonun en iyi futbolcusu olan kerem'e sahiptik, icardi ile olan uyumu da müthişti, oraya niye transfer isteyelim ki?

    o dönem transferin direkt sorumlusu olan erden timur kendisiyle ilgili eleştirilmiyor. bu enteresan mesela. 8 numarayı dolduracak paramız yoktu ama zaha'ya 3 yılda 20 milyon euo'dan fazla para bağlayabilecek durumdaydık yani.

    bence durumu bu sezon başında hala kurtarabilirdik, zaha'ya senin artık birinci mevkin forvet diyebilirdik. icardi ile hem değişimli hem de birlikte değerlendirebilirdik. adan zaten açık ara en iyi performansını forvet oynadığı trabzonspor deplasmanında yaptı, sonra ise hiç düşünmedik o mevkide garip bir şekilde. şimdi de bats'ı aldık oraya, e napacağız bu adamla? kimse de bilmiyor bu sorunun cevabını belli ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın