resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3027
    başakşehir’de temposu yerindeyken 8 numarada çok verimli oynuyordu. selçuk inan’ın sol ayaklısı gibi bir hali vardı. bu mevkinin ligdeki en iyi oyuncusu emre belözoğlu: fener’e ne yapıyorsanız yapın, takım arkadaşı olan bu adamı alın, tam çift yönlü merkez orta saha diyordu. bize gelse büyük ihtimal o tarz kullanacaktık, baya iz bırakan bir oyuncu olurdu türkiye’de.

    fener’e gitti,gittikten sonraki özellikle yakın arkadaşları oğulcan’a ve taylan’a karşı tavırları çok çirkindi. üstüne maçlardaki beden dili, yüz ifadesi, hakemle münakaşaları inanılmaz iticileşti. oyun karakteri olarak sağ çizgide ayağına top bekle, iyi şut at veya iyi orta kes stiline evrildi. güncel olarak hakim ziyech’ten bildiğimiz üzere rezil bir tarz bu. iki tane uzaktan vurur göz boyar, takım genel oyununu sabote ettiğini gölgeler.

    velhasıl irfan artık o kadar alıştı ki bu tarza, üstüne zaten yüksek olmayan temposunu iyice düşürdü. bu adamdan artık olmaz. türkiye ligi herşeye açık. zaman zaman boşa düşünce bize gelir mi diye gizli heyecan duyanlar var. irfan artık eski irfan değil. kalbinin çirkinliğiyle beraber oyunu da pespayeleşti.

    kendi etti kendi buldu. oğuz aydın’ın süresini bol bol yemesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın