• 244
    fenerbahçe'nin bir kez daha şampiyonlar ligine katılamama başarısı gösterdiği karşılaşma olarak tarihin tozlu raflarında yerine alan maç.

    maç sonrası bir klasik olarak fenerbahçeli yazarlar neler yazmışlar diye şöyle bir baktım, sosyal medyada hayal kırıklığı ile mücadele eden taraftarların aksine maçı talihsizlik, şans, kader, kısmet, nasip, alnımıza ne yazıldıysa o, galiptir bu yolda mağlup minvalinde yorumlamışlar. önder özen ve türevlerine ise hiç girmiyorum.

    exxen üzerinden yayınlanan maçın özetine bakarsak haksız sayılmazlar lakin maçın geneline ve istatistiklerine bakacak olursak durum yutturulmaya çalışılanın aksine o kadar da parlak değil. fenerbahçe için şu an durumun pek parlak görünmediği aslında herkesin malumu lakin şu an kral çıplak diyebilen pek az. koç'tan korktukları kadar allah'tan korkmayan bir güruh çünkü onlar.

    ferdi'nin olası ayrılışı sonrası muhtemelen yeni bir sol bek almak yerine jayden'ı o bölgeye kaydırıp gelen para ile esas problemleri olan orta sahaya çözüm bulmaya çalışacaklar. ancak hangi oyuncuyu hangi şartlarda nasıl ikna edecekler orası muamma. şampiyonlar liginde olmayan bir takımın üst düzey bir oyuncu getirmesi ve takımın çehresini değiştirmesi biraz zor gibi.

    serar ali çelikler'in verdiği bilgiye göre (ki ne kadarı gerçek ne kadarı yalan orası bambaşka bir konu); mourinho ve ekibi 12.5m€ + en-nesyri 19.5m€ + çağlar 8.5 m€ + maximen 8m€ + oğuz aydın 6m€ bağladı fenerbahçe, yani kabaca 54.5 milyon euro'luk. levent mercan hakkında ise saç bile ne kadar olduğu konusunda emin değil ve işte bu yatırım dün gece çöp oldu. ha bu fenere koyar mı? batar mı? derseniz, batmaz. ama koca kulüp bir holdingin oyuncağı olmaktan öte de gidemez.

    üzülür müyüz? beter olsunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın