• 9017
    senelerdir şampiyonlar ligi'ne katılamayan ve her geçen sene daha da komik duruma düşen gariban camia. fakat bugün özelinde beni ilgilendiren farklı bir konu var.

    13 ağustos 2024 fenerbahçe lille maçı özelinde kulüple dalga geçen yazarları eleştiren bir insan grubu dikkatimi çekti. neymiş, önce biz fenevbahçe'ye üstünlük kuracakmışız, sonra dalga geçebilirmişiz. hatta icardi'nin fenevbahçe'nin senelerdir yaşadığı rezilliği yeniden yaşamasıyla dalga geçmesi bile, ''önce fenevbahçe'ye karşı kendini göster, sonra paylaşım yap.'' şeklinde eleştirilmiş.

    eğer bunları yazanlar algı yaratmaya çalışan fare fenevlilerse, o ayrı. fakat ciddi ciddi galatasaraylı olup da bunlar yazılıyorsa, vah halimize.

    neden mi vah halimize?

    bu acıların takımıyla oynadığımız son 15 maçta sadece 2 kere kazanabildiler. evet, yanlış duymadınız, 2(iki). madem sayılardan bahsetmeye başladık, bir sayı daha geliyor: fenevbahçe'nin son şampiyonlar ligi sezonu 2008. yani 16 sene önce.

    dalga da geçeriz, loser da deriz, süperstarımızın paylaşımlarına da güleriz. kendimizi kanıtlamamız gereken bir durum yok.

    bence bu kadar rahatsız olmayın. rahat olun.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın