• 1
    çim hokeyinin şampiyonlar ligidir. her ligden çeşitli katılımcı takımlar öncelikle üçer takımlı 8 gruba ayrılır. sonuncu takımın elendiği, ilk 2 sırayı alan takımların son 16 turuna kaldığı bu aşamaya round robin (bildiğin grup aşaması) denir. bu aşama 2 farklı yerde yapılır. ardından önceden belirlenen bir yerde 4 gün süren bir son 16 turu yapılır. bu turda final four takımları belirlenir. ardından da final four hafta sonu için takımlar yine önceden belirlenmiş bir yere giderler.

    ilk olarak 2007-2008 sezonunda düzenlenen turnuvanın ilk şampiyonu hollanda'nın hgc takımını rotterdam'daki finalde 1-0 mağlup eden uhlenhorster hamburg'tur.

    2008-2009 sezonunda ise şampiyon uhlenhorster'i yine rotterdam'daki finalde 5-4 mağlup eden hollanda'nın bloomendaal ekibi olmuştur.

    geride bıraktığımız 2009-2010 sezonunda ise şampiyon 3. kez final gören ve amsterdam'daki finalde rakibini 3-1 yenen uhlenhorster olmuştur. bu senenin gol kralı rot-weiss köln'den cristoph zeller (4 maçta 13 gol) olurken, en değerli oyuncusu ise şampiyon uhlenhorster'in kaptanı moritz fürste olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın