resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4353
    başkasında olsa ağzımızın suyunu akıtacağımız, rakiplerimizin bizde diye kıskandığı oyuncumuzu hunharca eleştirip değersizleştirdik. hatta kantarın topuzunu kaçırdık çöp ilan ettik. o kadar para alıyor hiçbir şey oynamıyor dedik. peki bunun sorumlusu kim, okan buruk. 3 maç üst üste adamı oynatmadı ki tatmin edecek performans göstersin. düzenli oynadığı sürede gayet tatmin edici oynamasına rağmen millet olarak son dönemde oluşan algıyı genele yayma huyumuz olduğu için sanki hiçbir şey yapmamış gibi aksettiriyoruz.

    okan hoca kerem sevdasına harcadı mis gibi topçuyu, sonuçta ikisini de murdar etti. dünyada maliyeti kenara koyarsak takımında istemeyecek 10 kulüp anca vardır, biz böyle bir oyuncuyu kerem aktürkoğlunun yedeği yaptık, isyan edince sıranı bekle diye azarladık. 31 yaşına gelmiş böyle üst seviye bir oyuncuyu çalışıp formayı alma bahanesiyle kandıramazsın. bence az bile olay çıkardı, sorunsuzca ayrılıyor. yere göğe sığdıramadığımız icardi bile yedek kalmaya başlasa sorun illaki çıkaracaktır. kendisi artık ilerde muhtemelen güzelce(!) anacaktır bu süreçleri.

    kendisine kariyerinin kalanında başarılar diliyorum. katkıları için teşekkürler. benim nezdimde aldığı parayı da haketmiştir. böyle bir oyuncunun bizim ligimize gelmesi için normalde gereken para bundan çok daha fazlasıdır. uğradığı mobing için bile bu parayı hak etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın