resim
Vincenzo Grella
Görev:As Başkan
Takım:Catania
Yaş:44
Uyruk:Avustralya
  • 22
    blackburn rovers macerasında pek izleyemediğim, ancak, serie a'daki performansı ve oyun karakteri hakkında bilgi sahibi olduğum avusturalyalı orta saha oyuncusu.

    grella, en bariz özelliğiyle sert ve sağlamcı bir oyuncu. türkiye'de eksikliği olan iki yönlü oynama özelliği grella'da mevcut. kendisi gibi sert oyuncularda pek bulunmayan ekstra becerisi ise iyi bir pasör olması ve kolay kolay pas hatası yapmaması. pirlo, xavi kadar ince ara pasları atamaz ama, 40-50 metrelik bir isabetli pasla takımı kontra atağa çıkartabilir... vincenzo grella'nın top kazanma özelliği de ortalama bir defansif orta saha oyuncusunun üzerindedir.

    grella gösterişsiz ama, faydalı; beşiktaş'ta forma giyen fabian ernst'ten hallice ancak, tek başına bırakıldığında cengaverlik yapamayacak bir oyuncudur. o, her yönüyle işleyen bir orta sahada işini ciddiyetle yapar ve güven verir. ernst demişken, aralarında bir kıyas yapacak olursak; grella ernst'ten daha mücadeleci (sert) ve daha iyi pasördür; ernst ise topla birlikte ileri çıkma (top sürme), isabetli şut atma konusunda vince'nin önündedir.

    grella, yaşı itibariyle uzun vadeli bir yatırım sayılmayacak olsada, kısa vadede tecrübesi ve soğukkanlılığıyla takıma kolay adapte olabilir ve bu yönüyle kısa sürede verim alınabilir. tıpkı vatandaşı lucas neill gibi transfer edilmeden önce "yaşlı" yaftasıyla eleştirilecek olsada, göstereceği performansla saygı kazanabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın