resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 3154
    netflix'teki backham belgeselinde o dönemki fiziksel antrenörlerinden birinin açıklaması vardı. futbolcular pepsi reklamında oynayacakları için yaz boyu kendi kafalarına göre üst vücut çalışmışlar ve bu durum onları futbol için oldukça dezavantajlı bir noktaya getirmiş diyordu.

    görünen o ki abdülkerim de kendi kafasına göre boks antrenmanlarıyla üst vücuda yüklenmiş ve bugün sahadaki karşılığını görüyoruz. abdülkerim hiçbir zaman davinson kadar hızlı bir futbolcu olmadı ama şu anki kadar da hızlandığına duramayan, freni patlak bir kamyon hantallığında da olmamıştı.

    yakın kilolardaki 2 farklı sporcunun vücutlarına baktığımızda spor dalının ne kadar ayırt edici olduğunu anlayabiliyoruz.

    cr7 (83 kg)
    https://www.thesun.co.uk/...pict000398282027.jpg

    süper orta siklet dünya boks şampiyonu saul canelo alvarez (76 kg)
    https://static.independent.co.uk/...h=1200&auto=webp

    dünyada cr7'den daha fazla kendi vücuduna aşık bir futbolcu daha bulamayız sanırım ve adam aptal mı biceps büyütmeye kasmamış. spor türüne göre vücut geliştirmeyi bir bilim olarak ele alan bir antrenör ekibimiz ve yönetimimiz olsaydı abdülkerim'in daha gol sevincinden bile mentalite olarak yanlış giden bir şeyler olduğunu anlardı.

    abdülkerim bardakçı (81 kg)
    https://pbs.twimg.com/...lTWYAAQwnW.jpg:large
App Store'dan indirin Google Play'den alın