resim
Allan Irénée Saint-Maximin
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 128
    neden kendisi gibi oyuncunun galatasaray'da oynanması isteniyor onu anlamadım, saint-maximin alınırken ne yapacağı bilinen bir topçu. topla çok iyi hareketlenir, topla iyi gider ama dengesizdir, skor üretemez ama asist yapabilir. zaha'dan da iyi bir futbolcu falan değildir, zaha koca sezon oynasın 10+ skor 4+ asist yapar, saint-maximin koca sezon oynasın 3 gol atar 10 tane falan asist yapar beklentiler farklı çünkü oyun stilleri de hep farklıydı. saint maximin topla giden oyuncuyken, zaha topu ayağına dinlendiren oyuncuydu ve skoru her zaman zaha fazla üretirken, asisti her zaman saint-maximin fazla üretirdi.

    galatasaray taraftarını anlamıyorum, neden övdükleri bu tip adam almak yerine sallai tipi adam almak istiyorlar maliyetler benzer olacak, neden saint-maximin tarzı adam isteniyor ya da övülüyor, bu tip adam alınca skor üretemiyor diye linç ediliyor, her oyuncundan aynı performans bekleniyor. olmaz arkadaşlar, mesela ziyech 15 maç bile oynamadan rashica'dan fazla skor üretti ligde, rashica övülürken ziyech gömüldü ama oyun falan bahsetmiyorum sadece skor bahsediyorum. oyuncular aynı değil çünkü sisteme uyup uymama anlamsız. fenerbahçe'ye böyle adam lazımdı ama bize alınsa 5. top kaybından sonra ana avrat küfür yiyecek çöp ilan edilecek saint-maximin ya da isim değiştirelim fred, fb'de oynarken deli gibi övülüyor.

    fred ve kerem demirbay karşılaştırması yapınca skor bakımından demirbay çok önde, evet skor anlamsız ama örnek işte, başka oyuncu olunca da skor üreteni istiyor taraftarımız. neden her oyuncudan aynı performans bekleniyor? neden oyuncuların farklı özellikleri üzerinden çıkarım yapılmıyor. 1 kere bile zaha ve saint-maximin izlemeyen adam aynı beklentiye neden giriyor? farklı adam bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın