resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 443
    (bkz: 9 ağustos 2024 galatasaray hatayspor maçı)
    arkadaşlar çok para verildi, beklentileriniz yüksek, fos çıkarsa maddi olarak elimizde patlar sıkıntı büyük olur farkındayım. ama kusura bakmayın kendimizi kandırmayalım düz adam.
    takım mağlup oyuna girdi fark yaratması lazım ama anca top çevirdi. ekstra bir hareketini, kilit pasını, oyunda fark yaratacak bir hareketini gördük mü? bizim kalibremizde bir takım bir adama 25 milyon euro veriyorsa o adamın bir şekilde fark yaratması lazım. felipe melo veya selçuk inan yeni transfer degil miydi? daha ilk hazırlık maçlarında tamam dedirttiler. fernando reges ile badou ndiaye ilk birlikte oynadıkları maçta neler yapacaklarını 15 dakikada gösterdiler. üzgünüm ama bir futbolcu ne yapıp ne yapamayacağını sahaya ilk çıktığında gösterir. kerem demirbay oyundan çıkıp kendisi oyuna girdiğinde arada ne gibi bir fark oluştu? demirbay'ın eksik veya yanlış yaptığı ne gibi bir değeri sahaya yansıttı?
    kendisi kötü futbolcu mu? bize yarar sağlar mı? zamanla takıma alıştıkça görürüz. boş bir adam olmadığı kesin. bize yararı da dokunacak inşallah. ama 25 milyon euro'luk futbolcu maalesef değil ve cenk ergün yine babasının parası gibi galatasaray'ın parasını savurarak harcayıp bizi dolandırdı birilerini de zengin etti.
    ek: şöyle düşünelim maliyeti ve fayda analizini. feghouli, belhanda, ndiaye ve mariano transferlerinde maliyetleri nedeniyle cenk ergün'ü eleştiriyoruz hala. allahtan teknik direktör fatih terim oldu da o kadro maliyetini kurtardı. bu 4 futbolcunun bonservis maliyetinin toplamına bu arkadaşı transfer ettik böyle düşünelim. aldım sağdan döndüm sola pas verdim, aldım kaleciye geri döndüm ile kurtarılacak durum değil yani maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın