resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12513
    eleştirilmesi gerekiyor ve eleştiriliyor, kimsenin operasyon çektiği yok. 2-3 marjinal zihin dışında hocaya gitsin diyen yok olm sakin olun ne operasyonu. ama beştaş gibi bi irin takımdan 5 yiyen takım bugün reaksiyon gösteremiyorsa, cumali, çörekçi ve kıvırcık burak yılmaz'ın defansını oluşturduğu kazma takımı zor bela 90'da yeniyorsa eleştiri yiyeceksin.

    hoca ilk 1,5 senesindeki hoca değil. takıntılarının kölesi olmuş durumda maalesef. bunu söylemek operasyon değil. bunu söylemek mesela young boys maçında olası rezilliği önceden hissetmek. yapılan olumlu yorumlar iyi, güzel hoca 2 senedir takımı 10. haftadan sonra rayına koydu ama geçen sene molde'nin nefesi yetmedi bu sene young boys'un nefesi yeter ayık olun. young boys molde gibi toy takım değil, kaşar avrupa takımı.

    mesela 2 sene şampiyon olmuş takımın bu kadar kopuk olmasına anlam veremiyorum ben ya. yeni transfer var oynamıyor ama sanki 10 gün önce yeni 7 transfer yapılmış ve hadi sahaya çıkın denmiş gibi oynuyor takım. tempo yapamıyorsun, ilerde çoğalamıyorsun, süperstar forvetin top alamıyor sıkılıyor geriye gelip bir türlü vazgeçemediğin formsuz 8 numarandan 10 kat daha klas paslarla servis yapıyor. eleştirmeyelim ne yapalım.

    ben kendisine inanıyorum, ilk 1,5 senede gördüğüm hoca pragmatik bir manyaktı. işine gelen oyuncuyu, takımı oynatır sonucu alırdı. ben o hocanın döneceğini ümit ediyorum. ama takım, ama yönetim, ama sosyal medya artık kim söyleyecekse bunu hocaya söylemesi şart. sen ne versatile hocaydın be okan hocam, bırak artık şu sonradan edindiğin takıntılarını ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın