• 188
    var'ın karışmaması gerekiyor veya var karışamaz laflarını opsiyonel olarak kullanan program.

    ülkede tartışılmayan karar kalmadı. herkes gerçeği bükebiliyor. en tartışılacak kararda bile eyyamı buluyoruz. neymiş efendim, var karışmamalıymış. penaltı ama biraz penaltı. ofsayt ama biraz ofsayt. fener'in skandal penaltıları bile böyle aklanıyor. itiraz etmeyin bu penaltılara, ofsaytlara. bakınız size de çalınmıştır muhakkak o biraz olanından. bu yüzden hırsızlığımızı mazur görün diyorlar.

    iyice arap saçına döndü bu işler. müdahale etmemesi gereken şeye müdahale eden, müdahale etmesi gereken şeye müdahale etmeyen bir anlayışa anlayış göstermemiz bekleniyor. bir şey bir söylem bu kadar istikrarlı kötüye kullanılıyorsa bunun adı yorum da hata da olamaz maalesef.

    fenerli troller her pozisyonu saniyesinde kaçırmıyor. akşamdan beri bi torreira'nın sarı kartını yakalamışlar. hemen haberimiz oluyor. galatasaray kollanıyor algısını yaratmak için gece gündüz çalışan troll ordusu var. galatasaray'ın penaltısına bile kulp buluyor düşük zekalılar ama bir tanesinin aklına 2. gol ofsayt fikri gelmiyor. ama trio bir yerinden uyduruyor bir şeyler. sonra da var karışamazı da ekliyorlar. fenerli kafanın buradan anladığı şey de bakın ofsayttan gol attınız oluyor. o algıya hizmet edildi mi? evet. trio ekibi yarın bir gün fener'e bariz olanından lehine hata yapılsa aynı cümleyle sıvayacak mı? o da evet.

    (bkz: 9 ağustos 2024 galatasaray hatayspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın