• 583
    çok fazla gol kaçırdığımız bir maç oldu. ilk maçlar her zaman zordur evet. galatasaray sezona hep tam hazır girmez evet. hava çok sıcaktı evet. süper kupadaki hezimetin takımda yarattığı tedirginlik çok belliydi evet. taraftarda bir endişe ve durgunluk vardı evet. tüm bunları düşününce rakipten bağımsız olarak zor bir maç olacağını hepimiz öngörüyorduk. galatasaray kadrosunun daha derinlikli bir hale gelmesi şart. rekabet iyidir. bazı mevkilerde bunu göremiyoruz takımda. hedefi olan bir takımda tek sol bek, tek 6 numara, tek kaleci, tek sağ bek olmamalı. gerektiğinde rotasyona gidilebilmelidir. yıllardır çözemediğimiz bir sorun bu işte. hala akıllanmıyoruz. elimizdeki tek sol beki bir kısım çok bilgili "taraftar" yüzünden satacağız neredeyse.
    hatayspor, neredeyse geçen sezonki kadrosu ile yola devam ediyor. kadro kalitesi düşük. kapanıp kontra atak kovalamaktan başka çareleri de yoktu. gol atacaklarına onlar bile inanmıyordu. yine de bir şekilde maçı çevirdik.
    top kapma süremiz gittikçe uzuyor.
    en büyük gücümüz olan baskın ön alan presi çok kolay kırılıyor.
    gölge savunma yapan ziyech, artık yaşı ilerlemiş mertens ve yorgun barış alper yılmaz takım savunmasında zaaflara sebep veriyor. ziyech ve mertens ana planda olamaz. daha dinamik ve becerikli isimler bulunmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın