resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10120
    takıma yerli bir alternatif katılmadığı senaryoda (ki alabileceğimiz öyle bir oyuncu yok), kendisinin biraz daha rol oyuncusu olmayı kabul ettiği senaryoda, sözleşmesinde kendisini de maddi açıdan kur farkına karşı daha rahat ettirebileceğimiz bir sözleşme ile (1.5-2 milyon euro bandı)kesinlikle takımda kalması gereken yerli olarak kadroda her sene çift haneli gol ve asist sayılarına ulaşan tek oyuncumuz.

    burayı okuyor musun bilmiyorum kerem kardeşim. kulüpten okuyan varsa da umarım sana gösterir. ben senin ağabeyin olacak yaştayım. sen galatasaray için çok önemli bir oyuncusun. maçlara giden biri olarak söylüyorum, seni tribünde ıslıklamış olanlar da belli bir azgın azınlık. kafanı buraya ver, galatasaray’da devam et. formun da yükselecek, bu taraftar seni nasıl sırtında taşıyor göreceksin.

    bizim sana, senin de bize ihtiyacın var. birbirini çok sevenler bazen birbirlerine küserler. senin ilk golünü attığın 2020-2021 sezonu hatayspor maçında ofsayt için yapılan var incelemesinde en az senin kadar heyecanla kenarda 4.gol bile olsa atacak olan sen olduğun için heyecanlanan ve hakem çizgiyi gösterdiğinde gözleri dolarak aslan evladımız diye sevinen biri olarak söylüyorum. daha burada kazanacağın çok şampiyonluk var, yeter ki kulak asma aslanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın