• 12
    büyük bir kapışma olacaktır.

    eşleşmelere göz aracak olursak:

    derek fisher vs rajon rondo => rajon rondo nun ezici üstünlüğünün olduğu bir eşleşme izleyeceğiz. derek fisher belki de ilk beş olarak son sezonunu yaşadı. rondo ise mükemmel bir sezon geçirdi. derek fisher in en büyük yok tek avantajı deneyimi aslında deneyim demeyelim playoff ya da finallerde zor şutların hepsini atarak bir efsane haline gelmesi -0.4 fisher- ve şutlarının rondo dan iyi olması. 2008 yılında rondo nun şutunun kötü olmasını lakers onu serbest bırakan bir strateji izleyerek çözmeye çalışmış bir nebze olsun iyi sonuç alabilmişti. ama rondo geçen iki senede şutunu geliştirdiği gibi artık deliciliğiyle sayı buluyor ve öyle pozisyon yaratıyor arkadaşlarına. derek fisher savunmada rondo nun peşinde koşarak geçirecek seriyi. kurtluğundan yararlanır top çalabilirse 3-4 tane ne mutlu fisher a.

    paul pierce vs ron artest => uygun bir eşleşme olmayacaktır. pierce ın oyun tarzı ron artest i savunmada aşırı zorlayacak, ama aynı şekilde artest de hücumda pierce a karşı fizik avantajını kullanacaktır. paul pierce 2008 yılının kahramanıydı ama aynı performansı beklemek çok iyimser bir tavır olur. artest in bu seride çok önemli olduğunu düşünüyorum şut performansı iyi olursa extra katkıyı sağlayıp bir çok açığı kapatacak zira. paul pierce ın artest te sinir bozukluğu yaratacağını düşünürsek kısa sürede faul problemi yaşayabilir artest. bu durum oluşursa lakers te savunma sertliği başta olmak üzere bir çok şey kaybolacaktır.

    pau gasol vs kevin garnett => bir tarafta son yıllarda süperyıldız olabilmiş yegane powerforvet olan gasol bir tarafta tüm zamanların en iyi ve benim gözümde en hırslı powerforveti kevin garnett. serinin en kritik eşleşmesi olacaktır. pau gasol un garnett in savunmasından kurtulması için çok yaratıcı oyması gerekiyor ki pau bunu yapabilecek zekada bir oyuncu ve artık deneyim sorunu ortadan kalkmış durumda. garnett i savunurken hızlı ayaklarını kullanmak yerine nerede duracağını bilmesi gerekiyor garnett in topla buluştuğu anda hareketlenip kolay sayı bulmasını önleyebilsin. bu seride pau nun bir görevide kobe bryant a sayı desteğinin yanında asist ya da boş pozisyon yaratabilmesi olacak. ikisi birlikte üçgen hücumu iyi kurabilirlerse bu seriyi lakers ın lehine getirecek.

    andrew bynum vs glen davis => biraz türk basını gibi olacak ama bynum un lakers taki geleceğini belirleyecek eşleşme olacaktır. artık bynum un kendini sınırlayan şeylerden kurtulması ve fiziğini kullanarak nba in en etkili pivotlarından biri olması gerekiyor. işte bu seri bynum için büyük bir şans glen davis i hiç beğenmeyen biri olarak söylüyorum glen davis adam değil. çok sınırlı yetenekleri olan dengesiz işler yapabilen vasat bir oyuncu. bynum içinse batuhan karadeniz yakıştırmasını yapmak istiyorum yeteneklerini kullanması gerekiyor. rihanna yla takılması değil bu iş çıkacak adam gibi oynayacak. neyse eşleşme rihanna vs bynum a döndü. bu eşleşmeyi değerlendirecek olursak bynum fizik avantajını kullanırsa başarılı olacaktır.

    kobe bryant vs boston celtics => bu eşleşmede boston celtics i ray allen temsil edecek ama maç içerisinde kim boş kalmış gibi olursa kobe ye gitsin taktiği işleyeceği için tüm takım kobe ye karşı durumu oluşacak. kobe bryant finale gelinceye kadar olağanüstü oynadı, herşeyi yaptı. bu seride karşısında boston celtics var buradan söylüyorum bu seri kobe bryant ın şanlı kariyerine altın harflerle işlenecek. boston celtics karşı kazanarak gerçekten lakers lı olacak kobe. eşleşmeye gelirsem işte kobe oynayacak boston onu savunmaya çalışacak ki aslında bunu iyi yapacak kobe ye çok zor anlar yaşatacak. kobe bryant arkadaşlarına boş pozisyonlar yaratacak onlar atamazsa daha kasıp kendi yapacak herşeyi ama serinin ve eşleşmenin galibi kobe bryant olacak.

    objektif başladığım yazım bir noktadan sonra spordan rihanna ya kaydı sonra yanlılaşıp lakers fanının bakış açısına kaydı affola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın