• 10
    #389592 entry de 2 de 1 yapmıştım play off tahminleri ile ilgili. bu sefer yine 4-2 biter bence. tabii ki boston alır.

    baktığımız zaman nba de lakers'a en ters gelen takım celtics. ters gelmelerinin başlıca sebebi celtics'in fazla sert olması, yani takımda bad boys tanımına uyacak bir çok oyuncu var, 90 lı yılları hatırlayanlar bilir.

    2008 finallerinde lakers çok zayıf kalmıştı sertlik açısından, yine değişen bir şey yok. celtics yaşlanmasına rağmen aynı durum devam ediyor. ancak lakers'ın pota altı oyuncularının daha da sertleşmeleri gerekirken daha kırılgan bir yapıya büründüler. bu yüzden özellikle bynum ve gasol'un fazlaca dayak yiyecekleri seri olacaktır

    iki takım arasında ki en önemli fark pg pozisyonları. bir yanda karyerinin en güzel yıllarını yaşayan rondo, diğer yanda ise karyeri bitme noktasında olan derek fisher var. bu ferrari ile renault 19'u karşılaştırmaya benziyor

    kobe konusuna gelirsek, gerçekten son günlerde inanılmak atmakta. tabii böyle oynayınca hemen klasik olarak jordan ile karşılaştırmalar başlamış. kobe şu an da dünyanın en iyi basketbolcu her şeyi ile ancak jordan ile karşılaştırmak elma ile armut'u karıştırmak gibi.

    bu seride celtics savunmasının bir nebzede olsa kobe'yi durduracağını düşünüyorum. eğer kobe de karşısında phoenix gibi bir savunma beklerse hata yapar.

    sonuçta celtics'in şampiyon olmasını beklediğim bir seri olacak. söz konusu lakers olunca bunu demeden de olmaz
    (bkz: beat la)
App Store'dan indirin Google Play'den alın