resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12439
    elindeki kısıtlı kadroyla bir şeyler yapmaya çalışması gerekecek bu sene. yönetim transfer falan yapamaz, yapsa bile istenilen olur mu emin değilim, ya da ne kadar katkı verir bilmiyoruz.

    yönetimin pislikleri ortaya çıkmasın diye ilk pislik altına atılacak olan da kendisi maalesef. taraftar ne kadar desteklerse desteklesin, bir tane kendini yönetici sanan bir kişinin iki dudaklarının arasında.

    bu arada kendisinin de birazcık dikkatli olması lazım, son derbilerde geriye düşünce neler yaptığını gördük. panikle karar vermemesi gerekiyor. hele şu an ki kısıtlı kadroyla derbilerde çok bir şansı yok. bazı futbolcularla gönül bağına mesafe koyması gerekiyor. bu takımda kim hak ediyorsa o oynar. bunu futbolculara aşılaması gerekiyor.

    en önemlisi de yönetimi korumak isterse ilk fırsatta yönetim kendini kurtarmak için satacaktır. dikkatli olması gerekiyor. oğuz aydın olayı bunlardan bir tanesi.

    hiçbir futbolcu galatasaray'dan büyük değildir, kime neşter vuracaksan kimi kesip ceza keseceksek kes. biz anlarız seni ama yeter ki ikili konuşma ve isimlere takılı kalıp kulübe zarar verme.
    seni de anlıyoruz onlar senin öğrencilerin, onları korumak istiyorsun ama galatasaray'da senin taraftarın her şeyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın