resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10051
    adı kereminho olsa bu şekilde harcayamacağımız futbolcumuz.

    şaka bir yana, adam harcamak futbolcuna sahip çıkamamak değerini düşürmek itin bir tarafına sokmak bazı taraftarlarımızca ne kadar kolay? geldiğinden beri verdiği katkı üst seviyede olan, toplamda 100e yakın gole katkı yapmış adamını ne de güzel harcıyorsun be? yok yüzü şöyleymiş, yok gülmüyormuş, yok bilmem neymiş. takıma şaklaban mı arıyorsun futbolcu mu, sahaya çıkıp performansı veren adamı gülmüyorm eleştiren başka bir taraftar kitlesi yoktur herhalde. ha bu adamı acımasızca eleştirenler, adamı gönderdikten sonra yerine yerli olarak kimi oynatacaklar çok merak ediyorum. takım sahaya 11 tane barış alper ile çıkamayacağına göre?

    gelelim yönetime ve medyaya. senin futbolcunun soyunma odasındaki konuşmaları bir şekilde medyaya sızdırılıyorsa, bu iddiaya göre 3-4 yerden de teyit ettiriliyorsa bir zahmet ya hatayı kendine ara bu nasıl sızdı de ya da bu yayından sonra çık aslanlar gibi “kaptanımızın yanındayız” açıklaması yap. bak tekrar yazıyorum, kaptanımız, alelade bir futbolcu da değil. olaylardan sorna 3 maymunu oynayıp futbolcun hatalı olsa bile resmi hesaplardan bir tek paylaşım yapılmaması, destek çıkılmaması, sahip çıkılmaması nereden baksan elinde kalır.

    medyaya gelince, hadi onlar haberdir yazar. ama yorum katarken de usturuplu yorum katar. sen böyle bir futbolcuya şöyle katkısı yok, bu adam naptı sanki, o zaman galatasaray da senin ….. tarzında yorunlar katamazsın. diyorsunjz ya sen kimsin diye kereme, asıl siz kimsiniz de kendinizde bunları diyebilecek haddi buluyorsunuz?

    son olarak, her ne kadar beğenmesen de sevmesen de kerem takımın kaptanı ve futbolcusu. sonra diyoruz ki neden bu kadar az bonsverise gidiyor topçular, neden bizimle medyada şurada burada çok uğraşıyorlar? neden acaba? futbolcunu değersizleştirmeden eleştirini her zaman yap, ama kendisini onun bunun eline atarak, itibarsızlaştırarak değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın