resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10049
    koruyamadığımız galatasaray’ın evlatlarından biri.

    ne fbjk avanesinden, ne birtakım seyirciden ve sosyal medya klavyecilerinden, ne çevresinden, ne de bizzat kendisinden koruyabildik.

    top kayıpları ve sürekli dışa vurum yaptığı hırçınlıkları bir yana ideolojik sebeplerden ötürü kendisine cephe alındı, düşmanlık edildi. çevresininde etkisi var tabii bu konularda. belli bir yaşa kadar süren futbol kariyerlerinde eğitim alt yapısı eksik olan genç oyuncular , bu tip ideolojik/dini mesaj vermeye çalışmaktan uzak durmalı. ailesi ve çevresi çok kötü yönetti bu süreci. bu işlere girmemeliydi, futbolu bıraktıktan sonra dibine kadar ne isterse yapsın.

    salt bu politik pozisyonlanmasından düşmanlık edenler de galatasaray demokratik ve her düşünceye eşit mesafede olduğunu unutuyorlar. lisesinde de bu yoktur, kulübünde hiç olmamalı.
    kerem gayet disiplinli, ciddi, işine, yetenekli, enerjik ve üzerindeki armaya kendini adamış iyi bir profesyonel. takımı kümede tuttuğu unutuluyor. hırçınlığına, durmayan çenesine, el kol hareketlerine rağmen insan olarak, karakter olarak iyi olduğuna inanıyorum. içindekini direk söyleyenden değil, susup arkada iş çevirenden korkacaksın. fatih terim olsaydı(artık antrenör olarak görmek istemesemde) bu çocuğu tatlı sert üslubuyla yönetip rayında tutardı.

    zaten gitmeyi kafasına koymuştu. ama avrupaya gideceğini umuyordu. normalde de cl’deki performansıyla giderdi, gitmesi lazımdı. onu yakan bu israil-filistin meselesi oldu. avrupa kulüpleri bu yüzden onun ismini sildi. tabi bununda hayal kırıkılığı ve hırçınlığı kendisinde var.

    tıpkı daha önceleri, karadenizli yetenekli fakat aykırı sicile sahip fatih tekke, gökdeniz gibi oyuncularda olduğu gibi kala kala rusya kaldı. bu tip oyunculara rusya iyi geliyor. buradaki kakafoniden uzaklaşıp iyi para kazanıp kendilerini futbola veriyorlar.

    ben kendisinden razıyım. hizmetleri için teşekkürler, dönüşünde daha olgunlaşmış ve bazı problemlerini çözmüş olarak gene galatasaray’da görmek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın