resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10036
    sanırım 15-16 milyon euro bandında bir teklifle gidecek gibi görünen futbolcumuz.

    kerem mental olarak sıkıntılı. oyunculuğunda hala geliştirmesi gereken şeyler olmasına rağmen kerem'in "ben oldum" tavrı sıkıntılı. taraftar eleştirince sosyal medyadan mesajlar atması, golden sonraki tepkileri, tamam zor bir altyapı macerası geçirmiş, hırslı bir oyuncu. hatta harika şeyler yapabiliyor isteyince fakat o içerisindeki 18-19 yaşındaki ezilmiş çocuk bir türlü onu bırakmıyor. en ufak olumsuzlukta kabuğuna çekiliyor kerem. dibi gördüğümüz sezonda yaptıkları için ne kadar teşekkür etsek az. ayakta kalan nadir oyuncu kendisiydi. yeteneklerini sonuna kadar gösterdi. mental olarak istediğinde güçlü kalabildiğini gösterdi fakat öyle olunca da herkes daha fazlasını bekledi ondan. bu da onu baskı altına aldı. kaptanlık yapmak kolay değildir. sana kaptan dendiğinde senin taraftarla takım arasında bir köprü kurman beklenir. aksine sosyal medyadan mesajlaşman değil.

    yine de kerem gitse de kalsa da bize kattıkları asla değişmeyecek. yeri geldi çok kızdım kendisine, yeri geldi yaptıklarını ağzım açık izledim. fayda maliyet ekseninde asla kimse yanına yaklaşamaz. giderse arkasından yeri dolmaz diyenler olduğunu da görüyorum. yönetim alamaz diyenlere haksız diyemeyeceğim ama yerine konabilecek çok yetenekli oyuncular var.

    işin özeti bu biraz birikmişlik, biraz tükenmişlik arasında karşılıklı bir his. kendisine mobbing yapıldığını da görüyorum. aynı daha önce başka oyunculara yapıldığı gibi. karar kendisinin gitse de kalsa da yine desteklemeye devam ederiz her galatasaray sporcusuna yaptığımız gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın