resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10028
    satın efendiler satın.

    fm oynamaktan kızarmış gözlerinizle 3.lig'den yine kerem gibi futbolcular bulacaksınız ya satın. bu yönetim transfer sihirbazı ya bize bir dakika bile kerem'in eksikliğini hissettirmeyecek ya sözde, satın.

    kerem'in nazı varmış niyazı varmış, kerem mental olarak güçlü değilmiş duygusalmış bilmem neymiş. umurumda değil. kerem gittiğinde, kerem'in ikamesini bu yönetimin bulması imkansızoğlu imkansız. bulsa bile takım olmak, bir olmak, birlik olmak öyle zırt pırt oyuncu satıp yenisini alarak olmuyor. başarının en büyük anahtarı, birlikte oynama alışkanlığı.

    benim derdim galatasaray, kerem gittiğinde kadromuz zayıflayacak ve rakipler oh çekecek. ha bi de çerez parasına gönderme derdindesiniz. neymiş, keremle ilişkimiz toksikmiş. iyi öğrendiniz şu lafı da. allahtan bu narin insanların döneminde öğrenmedik futbolu. galatasaray'da ne efsane futbolcular kadro dışı kaldı, ne krizler yaşandı. ama hiç biri apar topar gönderilmedi, arkasında duruldu, sorunlar ne ise içimizde çözüldü. ve bu sayede sizin şimdi gurur duyduğunuz tarih yazıldı.

    yönetim de gazeteciler de adam olacak; kimse galatasaray futbolcusunu göndermek için mobbing uygulamayacak, soyunma odasından yalan yanlış haber sızdırmayacak.

    siz bi kerem'i yönetemediniz, huzur vermediniz. koskoca galatasaray'ı mı yöneteceksiniz? hadi oradan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın