resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 580
    --- alıntı ---
    bakıyorum da karşımda bir ordu var ya. 600 sene dünyayı yönetmiş bir milletin evlatlarıyız. kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. sadece size olan bir hakaret değil, bütün türk milletine yapılan bir hakaretti. yapanları kınıyorum.
    --- alıntı ---
    kara günlerin ardından daha kara günleri de görmüştük ama bu zihniyet ile galiba siyahın tonunun daha da karasını görmek nasip olacak.
    zihniyete bakarmısınız allahaşkına, 600 yıl dünyayı yönetti dediği devlet son 100 senesinde okuma yazma oranı yüzde 10 bile değil, borcunu ödemek için kendi devletinde ingilizlerin banka kurmasına müsade etmiş, bugün gidebilmek için vize kuyruklarında beklediğimiz, konsolosluklarından randevu alamadığımız yüzyıllarca hükmettiğimiz vatan topraklarını kurşun atmadan düşmana teslim etmiş. ve bunun sebebi de kendisi gibi goygoycularla hamaset yapmaktan başka birşey bilmeyen kişilerin kendi çıkarlarını devlet-i aliyenin çıkarlarından yukarda tutması olmuştur. evet o devlet yüzyıllarca dünyada önemli bir güçtü ama sizin zihniyetinizde olanlar o devleti batırdı.
    şimdi de utanmadan o ecdadın adını ağzına kendi pis işlerini yapabilmek için anıyor.
    yazıklar olsun ya... nelerle sınanıyoruz gerçekten... bu seçilmese kazanacak adam da delilli ispatlı bylockçu bir fetöcü terör örgütü mensubu. hakikaten akıl sağlığımızı nasıl muhafaza edebiliyoruz. bize de helal olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın