resim
Derrick Arthur Köhn
Takım:Bremen
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1005
    önünde aşırı formsuz kerem aktürkoğlu ve beklentinin çok altında bir türkiye ligi performansıyla zaha’yla oynadı. birkaç maç barış’la oynadı o maçlarda daha iyiydi. bir kere şanssız bir kulvara denk geldi. aynı şekilde sol stoper abdülkerim’in de formsuz bir zamanına denk geldi.

    bonservisi çok ucuz, maaşı çok düşük, takımda kısa sürede sevilen komplekssiz bir adam. arkasında hiç yedeği de yok. 6 aydır oynuyor, şöyle temiz bir sezon da oynamadı, iyi takımla gelişime açık bir oyuncu aslında.

    fizik atlet, kondüsyonu yüksek, top kontrolü, sol ayağıyla açı buldu mu iyi top kesen iyi şut atan bir oyuncu. savunmada temaslı oynamadığı için rakip hep kendisine baskın geliyor gözüküyor ama savunma verileri sosyal medyada yerden yere vurulduğu gibi değil.

    en ideali rıdvan yılmaz gibi kaliteli yerli bir sol bek’i de alıp orada iki genç oyuncuyu orada rekabete sokmaktı. son zamanlarımızdaki kötü oyunumuzun faturasının kesildiği biçimde; 7-8 milyon euro gelmişse sat sat sat hiç affetme tadında bir oyuncu kesinlikle değil.

    ama fırsat transferi dedikleri şey; lucas digne gibi süper bir sol bek önümüze düşmüşse 2 yabancı hakkını sol bekte kullanmak saçma geliyor. bu durumda vedalaşılabilir. iyi adam iyi oyuncu. kalırsa da giderse de hakkında hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın