resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9955
    galatasaray futbol kulübü kaptanı.

    ayrıca ben hayatımda hiç körü körüne bu kadar savunulan başka bir galatasaray topçusu görmedim. adamın kaptan olarak para muhabbeti yaptığı açık, berbat oynadığı bir maçtan alınınca (ne dediği önemli değil) teknik ekibe gider yaptığı açık, basit bir penaltı meselesinden barışa karşı tavrını az çok azıcık araştırması olan herkes bilir…

    ee kardeşim bu kadar rezil işlerden sonra bu arkadaşı nasıl bu kadar hararetli savunuyorsunuz ya? kendisi gerek bu davranışlarıyla gerek bu olaylarıyla galatasaray’ı parmağında oynatıyor. hem berbat bir performans veriyor, hem sürekli bir şeylerden şikayetçi, hem sürekli gideceğim diyor ama gelen tek bir teklif bile yok.

    herkes otursun 2 sene muazzam rakamlar yapan bir adama neden 1 arap takımından bile teklif gelmedi diye sorsun. neden, çünkü adamlar sadece rakamlara bakmıyor. oturuyorlar maçları izliyorlar, haberleri araştırıyorlar, kişilik analizini sadece erden timur yapmıyor.

    sürekli şikayet eden ve küs bir adamın neden bu kadar köklü bir kulübün kaptanı olduğu, neden uzun süredir gitmek isteyip bir türlü gidemediği tartışmamız gerekiyor. 91 doğumlu bir kardeşinizim, kendimi bildim bileli her maçı izlemeye çalışırım ama ben kerem kadar taraftarlar tarafından şımartılan, sürekli trip atıp yine de sürekli taraftar tarafından memnun edilmeye çalışılan daha başka bir futbolcu görmedim. gerçekten görmedim. artık kaldığı her dakika kulübe zarar verdiğini görmeniz için ne yapması gerek daha fazla bilemiyorum.

    sızdırılma konusunda ise tarafımız bellidir. yönetimde 1 kişi bile galatasaray kulübüne yakışmayacak nitelikte insanlardır. umarım en yakın zamanda hepiniz bu takımdan ayrılırsınız.

    (bkz: dursun özbek istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın