resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9941
    takımımızın kaptanlığını yapan oyuncumuz.

    haluk yürekli ve gökhan dinç'in 6 ağustos akşamı spor gecesi yayınında anlattıkları olay haberdir ve bir gazeteci bunu her türlü kullanır lakin en büyük hataları - ne kadar kaynaklarına güvenseler dahi- konu ile alakalı en ufak bir açık kapı bırakmamaları ve olayın taraflarına açıklama fırsatı bırakmadan hükmü verip cezayı kesmeleri. bu kabul edilemez.

    günün sonunda kerem, konunun çarpıtıldığına ve bu şekilde bir olayın yaşanmadığını belirtti. muhtemelen haluk yürekli de "ben kaynağıma güveniyorum siz neye nasıl inanmak istiyorsanız öyle yapın" diyecek lakin beyan esastır. kısaca olan galatasaray'a olmuştur.

    esas mesele ise şu galatasaray'ın soyunma odasında bir tartışma yaşanmış burası cepte peki bu tartışmayı kerem'in beyanını esas kabul ederek kim bağlamından kopartıp hatta kerem'in galatasaray kariyerini bitirecek düzeyde hakaret sosunu ekleyip haluk yürekli ve gökhan dinç'e servis etti ve emre kaplan'ın gazetecilik refleksi ile olayı teyit etme çabası karşısında yöneticilerimiz neden sessiz kaldı.

    bana göre bu olay menajer işi değil. soyunma odasında o an olup olabilecek kişiler zaten belli. görüntüye göre haluk yürekli ve gökhan dinç haberi mabadından uydurmamış ki kerem de bunu onaylıyor, bir şeyler yaşanmış (küfür kısmı hariç yaşananlar kabul edilebilir şeyler).

    kim bu haberi servis etti ve kim teyit etti;

    teknik ekip mi?
    oyuncu içerisinden bir grup mu?
    yöneticiler mi?

    haluk yürekli, kendi tekerine çomak sokacak kadar salak bir adam olduğunu zannetmiyorum. kerem'in açıklama yapıp bunların yaşanmadığını açıklayacağını az çok tahmin ediyordur. sadece reyting uğruna kendini ve kanalını taraftarın karşısına almaz zira maddi olarak da bu kendisine eksi yazar.

    günün sonunda hangi gazeteci yada hangi oyuncunun bu işten zararlı çıktığı net olarak umurumda değil. tek derdim bu işten galatasaray'ın zararlı çıkmaması. o da muhtemelen zor görünüyor.

    köstebek bulunmazsa bu sezon bitmez!
App Store'dan indirin Google Play'den alın