aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 261
    kerem aktürkoğlu'n yönelik olarak 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçında yaşandığı iddia edilen olay üzerinden yürütülen kampanyada bayrak taşıyanlardan olmasıyla, bu olayın camianın içinden başka hedeflerle organize edildiğine dair iddiaları güçlendiren kişi.

    kendisine sıradan bir kötü muhabir olarak değil; camianın ağır toplarından birinin, bir önceki seçim yönetim kurulu adayı ve güncel disiplin kurulu üyelerinden birinin damadı olarak bakmak gerekiyor. derin galatasaray ve liseci zihniyet kavramları hani hayatımızın, özellikle işler sarpa sardığı zaman, öznelerinden biri oluyor ya. işin özü aslında bu tarz bağlantılar yumağından ibaret...

    kerem aktürkoğlu'nun sezon başlangıcında taraftarın önüne atılmasından, 2 sezondur rekor puanla takımı şampiyon yapan hocaya dair "hakimiyeti kaybetmiş durumda" algısının oluşmasından kimler ne fayda görebilir?

    yazarın rica nout: sabah sabah aradım mamafih bulamadım, 2 sene şampiyonluk sonrası takip eden 3. sezonlarda yaşadığımız maceraları konu alan bir başlık vardı. birileri yeşillendirirse başlığı da ekleriz. oradan okuması daha kolay olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın