resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9933
    bendeki duyum çok farklıydı. şöyle ki; devre arasında soyunma odasına giren okan hoca, kerem muslera ve icardi'nin konken oynadığını görür. çocuklar nasılsınız diyerek kerem'in omzunu sıkacakken, kerem 'hocam buyurmaz mısınız?' der.

    derken okan hoca bir hayli parayı kerem'e kaptırır. bu yüzden okan hoca kerem'i ikini yarıda oyundan alırken, kerem gülerek 'hocam keşke almasaydınız, maç sonu zardan düşerdik' der...

    https://x.com/...7kDkDwF2bAA&s=19

    yahu zaha koca bir sezon kendisinin hakettiği halde oynatılmadığını söyledi. okan hocaya sordular, gülerek 'kendisi öyle düşünebilir' dedi, geçti.
    burada kerem ikinci yarı oyundan alınacağını söylendiğinde sinirlenmiş. tahminen mertens de sinirlenmiştir, maç sonu açıklamalarını twitter'dan gördüm.

    bahsedilen jk maçında kim iyiydi ki kerem'e bu kadar yükleniliyor? üstelik yenilen 4 gol kerem yokken atıldı. atılan 2 golümüz ki, birini kerem attı, ofsayt nedeniyle iptal edildi.

    yani bu kadar bu çocuğu göndermek istiyorsanız, gitsin problem değil. onun adına da iyi olur...

    ancak sonra burada bir oğuz aydın türküsü tutturuluyor allah allah. lille maçında gördük, oğuz kimlere aydı. bu montella manyak mı, kerem'i aldı da oğuz efendiyi almadı...

    kim ya oğuz aydın, ne başarısı var? ileride belki çok başarılı olur bilemiyorum ancak kerem onun yaşındayken, rezil bir takımı ligde, barca deplasmanında sırtında taşıyordu.

    174 maçta 44 gol 39 asisti var kerem'in...
    sneijder'in 175 maçta 45 gol 44 asisti var.
    ama sorsak, ayakkabı bağlayışı bile farklı he mi?

    bu taraftar profilinden o kadar iğrendim ki, mustafa sarp ayhan barış 3'lüsü ile acı çektiğimiz dönemlere dönelim istiyorum. beklerde iki tane ağzı süt kokan bebe uğur uçar ve ferhat öztorun oynasın istiyorum. takımın yıllık ücreti neredeyse 80'lere dayanmış, içlerinden fiyat/performans ürünü olanını yerli olanını buldunuz değil mi?

    maçın içine nelsson etti. nelsson'a bu kadar tepki yok, entry'si yok. canın sağolsun dendi, geçildi. ki ben nelsson'u seviyorum, doğru olan da bu. nereden dadandınız kerem'e?

    bu profil bir an önce ait olduğu yere, mağarasına geri dönmeli.

    ayrıca 'bu haber nasıl çıktı' şovenizmine de girmesin kimse. taraftar olarak salça olacak yer arıyordunuz, çünkü siz kaybetmeyi bile bilmiyorsunuz. yönetim de size günah keçinizi sundu. sanki yönetimden çok farkınız var da... mazlumu getirin bana mazlumu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın