• 73
    adamlar gazeteci, işleri bu. birden fazla yerden teyit aldılarsa, haberi paylaşacaklar. iş etiği diye bir şey var.

    bir doktora, hastan müptezelin teki boşver diyebiliyor muyuz? bir hakime gözden gelme bu serseriyi diyor muyuz? her mesleğin belli gerekleri var. eline geçen haberi, girift ilişkiler yüzünden açıklamamak şerefsizliktir. meslek ahlakına sığmaz.

    tamamen yönetimden, belli odaklardan beslendiğine, kalemlerini sattığını düşünen varsa bilemiyorum. üsluplarını çok takdir etmesem de, galatasaray haklarını medyada savunan nadir insanlardan ikisi de.

    diğer youtube kanallarında bize atılmadık iftira kalmazken, galatasaraylı yorumcuların ekseriyeti teknik, taktik, başımız belaya girmesin kafasındalar. bu ikili ise, elini taşın altına da koyuyor. tüm nefretleri göğüsleyip, söylenmesi gerekeni daha geniş platformlara da taşıyorlar.

    fenerbahçe'nin, beşiktaş'ın yorumcuları meslek etiğine sahip değil diye, neden bizim yorumculara da bunu yapmalarını söylüyoruz. bırakın insanlar işini yapsın. eğer kerem böyle bir şey yapmadıysa, bu ortaya çıkar. ikisi de yalancı, sözüne güvenilmez insan olarak anılırlar.

    buradaki herkes biliyor ki, çok çok büyük ihtimalle bu olay yaşandı. bunun öfkesini de yapandan değil, haberi sızdırandan çıkarmanın manası yok. ayrıca haber sızdırılacak olsa, bunu yönetim, hoca, zaha'nın menajeri artık kimse bunu yapan, bunu yapmak çocuk oyuncağı. sen o ortamı, dedikoduyu verdikten sonra, olay 30 50 artık kaç kişiyse, içinde olduktan sonra, bunun nasıl gizli kalmasını bekliyoruz?

    herkes mesleğinin gerekliliğini yerine getirsin. bu ikili onu yapmış. keşke kerem de, zaha da görevlerini yerine getirseydi de, bunları konuşuyor olmasaydık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın