resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12411
    transfer konusunda geçtiğimiz sezonlar umduğuyla değil bulduğuyla yetinen hocamız. kendisi mesela ne tete, ne zaha, ne hakim ziyech ne de zaniolo transferlerini istemiştir. tek istediği milot rashica transferiydi yapılmadı. ben de rashica'yı beğenmiyordum ama hoca istiyordu.
    onun yerine fenermarkt'ta değeri yüksek gözüken ismi yıldız ama performansı soru işareti isimler geldi ki yönetim taraftara şov yapsın.

    hoca orta sahaya takviye istiyordu. kendi oyun yapısı ve düzenine göre 6 numara oynayabilecek topu doğru kullanabilen tecrübeli bir isim diye vecino'yu istiyordu ama taraftar yangın yaptı diye ndombele denen adamı aldık. niye fenermarkt sitesinde 20 milyon piyasası vardı çünkü.

    okan buruk bu oyuncuları "daha hazır değiller" , "hafif sakatlıkları var" , "uyum aşamasındalar" diye diye oynatmayışından anlamanız gerekirdi zaten.

    neyse ki bu sezon jelert olsun, sara olsun hoca'nın istediği oyuna göre bilinçli yapılmış transferler. taraftara göz boyama maksatlı ismi olan "fırsat transferleri" değil bedeli ödenerek alınmış kaliteli oyuncular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın