• 32
    açılış maçı bologna-borussia dortmund-real mallorca-leeds united-arsenal karmasıyla yapılabilir mi acaba diye düşündüren stad**.

    hatta ve hatta 10 numara klasik metin oktay forması olsa ve diğer futbolcularımızdaki formalar da o sezon giyilen bütün formalarla olsa çeşit çeşit*... hatta ve hatta kurulan karşı takım karması da bize karşı giydikleri formalarla çıksalar hepsi sahaya, böyle rengarenk eşi görülmemiş bi maç olsa... **.

    ek olarak: 10 yıl önce kazandığımız *, hatırlamaktan büyük haz duyduğumuz, elbette unutamayacağımız ve unutturmayacağımız güzel bir anı da olsa bu büyük başarı, çok gerimizde kalmıştır maalesef. 2000 ruhu diye diye de bize zarar vermeye başlamıştır giderek, anılmalıdır ama her fırsatta övgü konusu olmamalıdır bence artık. yapabileceklerimizin hepsi bu değildir, üstüne ekleyeceğimiz şeyler vardır bence, geride kalmış güzel bir anı olarak kalsa ve geleceğimize doğru temel oluştursa tarihimizde kafi. biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu sadece, küçümseyin o başarıyı çünkü daha büyükleri var önümüzde...

    ama aylardan mayıs ya hani, anısına çıkmıştır bu entry*... mayıslar bizim olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın