resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12408
    hiçbir 2. planı olmayan adam barış alper'i en öne atıp fenerbahçe deplasmanına çıkmaz. torreira ve icardi'yi kenarda oturtup, berkan ve barış alper'i sahaya süreceğini o gün kimseden duymadım ben. sözlükte bile maç öncesi kadro açıklandığında kafalarda soru işareti vardı, kimse beklemiyordu. demek ki adamın kafasında var b, c planları. sorsanız yoktur ama. aynen kardeşim.

    yetmedi, barış alper'i bek pozisyonunda görevlendirdi. boey'den bir canavar yarattı. yunus ve kerem ikilisiyle baktı olmuyor, milos'u oraya entegre etti. manu ve bayern maçlarında torreira'nın yanına kaan'ı 6 numaraya attı.

    adamın daha nasıl b,c,d,x,y,z planı olmalı ben anlamadım. sosyal medyada biri yazıyor, bütün millet sanki kendisi bulmuş gibi mal bulmuş mağribi gibi o düşünceye atlayıp sahipleniyor. hayır buyrun yazın b,c planları ne olmalı. yok işte.

    eleştiri güzel şeydir elbette ama kendi fikirlerinizle eleştirin derim ben. başkalarının düşüncelerini sahiplenip o minvalde eleştiri yapmak gayet komik geliyor bana. 2015 yılındaki yaşlıların postları gibi komik geliyor bana. resmileşti dikkat ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın