• 3
    cleveland-lakers finali, kobe-lebron çekişmesi beklerken, normal sezonda yatan boston, playoffta canlanarak cleveland'ın yerini aldı. üstüne bir de diğer favori orlando'yu eleyerek. yaşlı boston kadrosunun kendisini playoffa saklayacaklarını tahmin etmiştim ama rondo önderliğinde doğunun 2 favorisini elemelerini pek de düşünmemiştim açıkçası.

    finale gelirsek;

    açıkçası oyun kurucu pozisyonunda rondo'nun ne kadar ağır bastığını söylemem gerek yok sanırım. mükemmel oynuyor ve oynatıyor. kobe, wade, lebron ve nash'den sonra izlemesi en keyifli adam oldu benim için. muhtemelen boston bundan sonra kendisinin üstüne kuracaktır takımı.

    kobe muazzam bir phoenix serisi geçirdi. hem takımın skorunu sırtlıyor hem de takımın asıl oyun kurucusu. muhtemelen ray allen, paul pierce, tony allen dönüşümlü savunacaktır kendisini. ray allenla olan daha önceki eşleşmeleri bazen sertleşmişti. yine bu ikilinin sert birebirlerini beklilyorum. kobe'yi durduramayacakları kesin de yavaşlatmaları bile kafi...

    seride pota altının kaderini gasol ve bynum belirleyeceklerdir. şu bir gerçek ki bu ikilinin pota altındaki hücum gücü çok yüksek ancak sertlikten sinen yapıları var. ve boston'un pota altında garnet ve kendrick perkins gibi çok sert 2 pivotu var. serinin gidişatını iki takımın uzunları belirleyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın