resim
Davinson Sánchez Mina
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Kolombiya
  • 1354
    beşiktaş süper kupa maçı travması ve 2023-2024 sezonunun savunma bölgemizin doğru hatırlanmaması sebebiyle toreira’nın bile önüne koyulup inanılmaz bir abartılı muamele gören stoper.

    evet vücut, hız, ikili mücadeledeki baskınlık, topla ileri oynama hevesi gibi tam paket çok iyi bir stoper ama nelsson kendisine göre daha hatasız net oynuyor. dediğim gibi tek bir maçlık beşiktaş maçı değerlendirme ayarlarını bozdu. nelsson’un kaç yıllık galatasaray kariyerinin en saçma maçıydı. davinson’un iki maçta bir sakarlıkları oluyor. zaten bu yüzden bize düştü.

    abdülkerim sakatlık sonrası daha çok alarm veriyor ama nelsson-abdülkerim ikilisi rüştünü ispatlamış bir ikilidir. davinson’un 20 milyon euro üstü bir paraya satıldığı takdirde florentino luis, matteo guendouzi tarzı bir adamı torerira’nın yanına koyup üstüne sol bek de oynayabilen sol ayaklı bir stoper aldığında gayet daha güçlü bir hale geliyoruz.

    victor nelsson yabana atılacak bir adam değil. yedek kalmayı sorun etmeyecek sol ayaklı iyi bir stoper bulduğunda abdülkerim ve köhn ikilisinin bölgesi de zenginleşir. zaten kaan ayhan ön libero sağ bek filan oynatılıyor da stoperde de gayet iyi bir adam. şu an beşiktaş’ta olsa paulista’nın partneri olur.

    anlık performanslardan bağımsız davinson-nelsson-abdülkerim üçlüsünden formda olan ikisinin sahada olması en güçlü tarafımız doğrudur bozmak saçma ama yüksek sıcak parayla ikinci toreira’yı 6 numaraya buldun mu işin rengi değişir. biraz makul düşünmek de fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın