• 732
    galatasary kültürünün özeti olan maç. hayırlı mağlubiyet falan değil.
    2 sene başarı yakalamaya dursun hemen geri adım atıyoruz sebepleri herkesin malumu bu yeni bir durum değil tabi. önemli olan buna nasıl tepki verildiği.

    son 2 senenin şampiyonu rekorlar kırmış, bayern'e kafa tutmuş takım hiç bir ekleme yapmadan süper kupa maçına çıkıyor. evet hiç bir ekleme yapmadan. batman geldi forvete hakkını yemeyelim. o da ilk 11 için değil icardi yedeği olarak alındı.

    konumuza dönecek olursak yönetim transfer sürecinde herkesi uyutup bir kaç yanlış demeç vererek ilk fitili ateşlediler.

    taraftar yetişmeyen transferler için yangın çıkarırken ( verilen sözde durulmamasına verilen tepki aslında) yönetim ikinci kampa yetişecek sözü verdi malumunuz yine yetişmedi. medyadaki askerlerine haber salan yönetim taraftarı yumuşatmak için öyle bir isim gelecekki, dünya yıldızı, beklediğimize değecek, yaralarımızı saracak gibi içi boş haberler yapmaya başladılar.

    ekrana kilitlenmiş milyonlarca taraftar bir kaç gün daha bekleme moduna geçti. euro 2024 dolayısıyla transferler gecikti bahanesi sunup euro 2024 ile alakası olmayan sara transferini açıkladı. tabiki süper kupa maçı sonrası.

    alacağımız oyuncuların kamp görmesine bile gerek yok gibi yine içi boş haberler servis edip taraftarın ayarlarıyla oynadıktan sonra saldırıya hazır sözde yangıncı taraftar başladı maçı izlemeye.

    uzun zamandır başarısı olmayan borç içinde yüzen bir sürü yeni oyuncusu olan oynama alışkanlığı edinmemiş ve başlarında yeni hocaya sahip beşiktaşa karşı 2 yılın şampiyonu, kadrosunda tek bir değişiklik olmamış, şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak galatasaraya karşı.

    hani şu yunus, zaha ve icardinin harika kamp geçirdiği, futbolcularımızın gülücükler saçtığı sosyal medya paylaşımları, çok iyi kadromuz olduğu söylenen galatasaray.

    oyuncuların kötü performansı, fizik kalitenin yerlerde olduğu, yanlarındaki adama pas veremeyişleri... hocanın sahaya sürdüğü ilk 11, sonradan oyuna aldığı, almadığı oyuncular, maç sonu oyuncularımızın ve hocanın açıklamaları, yönetimin yangından kaçar gibi kameralardan kaçması...

    neresinden tutarsan tut elinde kalıyor resmen. neyse fazla da eleştirmemek lazım ondan sonra hain ilan ediliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın