resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 346
    oyuncu benim için kapalı kutuydu, 5 dakikasını bile izlememiştim. bugün iki tane 90 dakika maçını izledim. içerideki leeds ve deplasmandaki leicester maçları. birinde sağ ön birinde on numara oynatılmış.

    açıkçası skills videolarında dikkatimi çeken şey, topu aldığında sürekli etrafında bir boşluk vardı ve rahat top kullanabiliyordu bu sayede. acaba markajdan mı iyi çıkıyor yoksa rakipler derinde beklediği için boşluk mu veriyorlardı buna baktım. açıkçası farklı yerlerdeki maçlarına denk geldiğim için tam cevabımı alamadım fakat özellikle leicester bayağı dominant bir 90 dakika oynamış. oyuncu burada sık sık sırtı dönük top almaya gelmiş baskıda ve genel olarak ya top konrolünü temiz yapamıyor ya da istediği pası veremiyor ileriye doğru.

    açıkçası benim torreira yanına yazdığım adamın mutlaka sırtı dönük topla buluşmayı iyi yapması ve baskı altında buradan topla bizi çıkarmasını istiyordum. istediğimi çok alamadım. oyuncunun mutlak suretle yüzünün rakip kaleye dönük olması gerekiyor topla oynadığı zaman. o zaman kreatif işleri ve kalitesini görebiliyorsunuz. enerjisi, dinamizmi, hantal gibi görünmesine rağmen ivmelenmesi fena değil.

    iyi bir rol çizilirse özellikle türkiye liginde aşırı fark yaratacağını düşünüyorum fakat yine bize presle karşılık veren, fizik kapasitesi yüksek takımlara ne yapacağı bir soru işareti. umarım bu yönde de olumlu bir gelişme gösterir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın