• 726
    bizim oyuncuları tatil kafasından döndürmüş maç olmuştur. maçın taktiksel durumu bile futboldaki mücadeleden ve konsantrasyondan önemli değil. bunu bir kez daha gördük, bir kez daha yaşadık. iyi ki bunu ağustos'un başında yaşadık. iyi ki bunu herhangi bir lig maçında ya da şampiyonlar ligi elemesinde yaşamadık. sonucun vehameti bir şeyleri sorgulatıyor. yoksa yemişim süper kupasını, herhangi bir lig maçından önemli değil bu maç.

    bizim takımı 2 sezondur ligde uğradığı haksızlıklar kamçılıyor. bilsinler isterim. birileri diyor ki haramilerin düzeni yıkılmışmış, birileri diyor ki bu takım balonmuş, dağılacakmış. birileri diyor ki bu takım son 2 sezon haksızca şampiyon olmuş. insanoğlu bu, düşer de kalkar da. bizim düşene bir tekme atma huyumuz yok. bazı taraftarlarımız ise maalesef o kızgınlıkla kazıklar, idam sehpaları hazırlayıp o işlere girişti. ama durun sakin olun. ben bu takımı biraz tanıyorsam buna reaksiyon vereceğiz. okan hocam sen de taktik defterini aç istersen. bizi de rakiplerini de şaşırtmalısın. sezonu öyle bir açtık ki birileri aslanı öldürdük zannediyor. aslanın yaralı olduğunu ama bu haliyle daha tehlikeli olduğunu gösterme zamanı.

    ey galatasaray futbol takımı. sizi sevenleri üzdünüz. ama olan oldu artık. herkes işine bakacak. bu cendereden hep birlikte bir daha çıkacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın