resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12373
    ilk senesinde radikal kararlar alabilen, oyun içi hamlesini doğru zamanda yapabilen bir adam gitti yerine başka biri geldi.

    kadıköy deplasmanına berkan’la barış’ı atan adam ne kadar kötü oynarsa oynasın bazı oyunculara takmış durumda. bunlar işin bu kısmı.

    futbol takımının 2 senedir ne oynamaya çalıştığını ben anlamadım şahsen. geçen sene 50 maç oynadıysak rahat 40’ında kötü top oynamışızdır. orta sahası olmayan takımdan başka bir şey de beklemiyorum.

    geçen seneki takım harbiden verimsizdi hatta başka hoca olsa 102 puan toplayamazdı belki ama artık bitti. yani sezon bitmiş ilk yapacağın şey şu kadroya 2 tane net orta saha aldırmak ve 3’lü orta saha formasyonuna geçmekti.

    çift orta saha, 4-4-2 bunlar artık bitti ama hoca hazırlık maçlarında bunu deneyerek beni ciddi hayal kırıklığına uğrattı beşiktaş maçı da* tuzu biberi oldu utanç verici. maça nelsson’un hatasıyla resmen 1-0 yenik başladık tamam da 2.yarıda 4-4-2’ye geçmek neydi ? beşiktaş ilk yarı kaleye gelemiyordu forveti çiftleyince yaldır yaldır gelmeye başladı. hani burada adam bir durup düşünür yanlış hamle yaptık diye bu da yetmedi torreira ve berkan’ı da çıkardı. 0-1 bitecek maç 0-5 bitti.

    bunun dışında o soğukkanlı adam gitti yerine saha içine girecek kadar gergin, oraya buraya söven daha haftalar öncesinde staddan şikayet eden adam geldi ya ne gerek var ?

    yönetimi savunmak yerine bana lazım olan futbolcular şunlar, gidecek adam bunlar deyip kamera önünde de sadece “eksiklerimizi tespit ettik, listemizi sunduk bekliyoruz” dese hiçbir şey olmayacak. haziran’da 4-5 oyuncu istiyorum diyen adam temmuz sonu talebini 3’e indirdi.

    yapması gereken ilk şey oyun planını değiştirmek. 4-2-3-1/4-4-2 gibi sistemler demode kaldı artık hiçbir büyük ya da hedef maçı kazanamazsın ki geçen sene kazanamadın zaten. bunu yapmazsa dursun özbek kendisini yiyecek haberi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın