• 8
    play-off rakibimizin belirleneceği kura çekimi. olası rakipler;

    kızılyıldız
    dinamo zagreb
    young boys
    ferencvaros/midtjylland galibi
    paok/malmö galibi

    bizim için en makul rakiplerin dinamo zagreb veya young boys olduğu kura çekimi. aralarında kadro değeri en yüksek 89 m euro ile paok, en düşüğü 44 m euro ile malmö.

    dinamo zagreb’in kadro değeri 72 m euro gösteriliyor ancak şişirilmiş baturina’dan 20 çıkınca geriye bir şey kalmıyor. eski güçlerinden oldukça uzaktalar ve fiziken bizi zorlayacak takım değiller. young boys ise isviçre ligine felaket başladı ve 4 maçta 1 puanı var. liglerinin başlamış olması handikap ama form durumları fecaat. kadrolarında göze batan bir oyuncu yok. bizim için fena eşleşme olmaz. son yıllarda pek başarılı olamasalar da ucl tecrübeleri var.

    midtjylland ve malmö ise hem kuzey takımı olmalarından hem de ligleri başlamış olduğundan sıkıntı yaratabilirler. kızılyıldız da ters bir takım. gelmelerini istemem. paok tam kontratak takımı. bunlar ayrıyeten camia takımı. deplasmanları sert olacaktır. mümkünse almayalım. içlerinden tribünden sahaya taksimetreyle 50 euro yazacak dinamo zagreb deplasmanını isterdim. eski gücünden bir hayli uzak durumdalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın