resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 286
    2024-2025 yaz transfer sezonunda takımımıza transfer olan brezilyalı orta saha oyuncusudur.

    kendisini bilmem tanımam. ismini bir haberde kısaltma şeklinde "g.sara" olarak görsem bizim adımızı yanlış yazmışlar diye yorumlarım. bence çoğu kişi de böyledir. böyle düşününce kendisini 18-20 yaşlarında kendini yeni göstermeye başlamış biri sanarız. ama kendisi 25 yaşında. bu yaşına kadar ne yapmış diye baktım ele avuca dokunur tek istatistiği geçtiğimiz sezon yapmış. ondan önceki sezon istatistiği ise "eh işte" denilecek türden. championship öncesi istatistikleri ise kaale alınacak türden değil. milli takım katılımı da yok sanırım?

    kısacası; 1 sezonluk performansı olan adama 18+bonus şeklinde bonservis ve kendisine 3 milyona yakın maaş bağlıyoruz. yatırım desen bu adama bu kadar para bayılıp 60-70'e mi satılacağı sanılıyor? adam süper yetenekli çıksa bile en iyi ihtimalle kendisini en yüksek paraya satabileceğimiz yaşı 28-29 olacak. o zamana kadar da şampiyonlar ligi'nde hadi bilemedin avrupa ligi'nde sürekli yer almamız gerekiyor. sadece türkiye ligi'nde oynayan adamı kaça satmayı planlıyorsunuz? hadi şampiyonlar ligi'nde hep yer aldık. takım olarak da iyi olmalıyız. gruplardan çıkıp devam etmeliyiz. o zamanlar anca kendisini 40 üzerine satıp yatırıma çevirebiliriz. ha kendisine 29'undan sonra bu parayı verebilecek kulüp sayısı da çok az. tabi bu senaryo her şey yolunda giderse şeklinde gerçekleşir. bunun dışında maliyeti kadar bir paraya satabilirsek öpüp alnımıza koyalım. futbolcunun maaşının yüksekliği de satışını zorlaştıracak.

    bu yüzden yatırım oyuncusu olarak görmek hata olur kendisini. kendisiyle ilgili tek temennimiz takımımıza katkısının yüksek ve istikrarlı olması olsun.

    çok büyük kumar oynuyoruz kendisiyle alakalı.

    okan hocayı da biliyoruz. en az milli araya kadar doğru düzgün oynatmaz kendisini. o zamana kadar da playoff'u da geçemezsek bu oyuncunun kendisiyle alakalı her şey mucizeye kalır bizim için. 10 milyona satarsak göbek atarız.

    neyse, hayırlı uğurlu olsun. kendisi şansımız olsun.

    bu arada medyaya da kelime oyunu malzemesi çıktı. diyelim ki kendisinin iyi oynadığı bir maçı kaybettik. gazete manşetleri hazır "g.sara'yın gücü yetmedi."*

    https://x.com/...sEdyCxEbmxQ&s=19

    https://x.com/...8Jat00iXWUw&s=19

    edit: söylemeden edemeyeceğim. kendisini orta saha olarak aldık ama bambaşka yerlerde oynatmakta hoca ısrarcı olursa şaşırmayalım. malum bazı bağlı medya elemanları oyuncunun neredeyse her yerde oynayabildiği haberleri yaymıştı ortalığa. önden hazırlık yaptılar adeta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın