resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12362
    galatasaray’ın teknik direktörü. tinercilerden 5 yediğimiz bir maçın üzerinden neredeyse 24 saat geçmesine rağmen hala özür dilememiştir. hocam sen şampiyon olduğunda biz seni nasıl tebrik ediyorsak, sen de bizi göz göre göre rezil kepaze ettiğinde bir zahmet özür dilemelisin.

    neyse. kendisinin ikinci bir oyun planı yoktur ve malesef oynattığı oyun, plan olarak güçlü bir oyun planı değildir çünkü elindeki takım atletik bir takım değildir dolayısıyla sürdürebilirliği asla yoktur. sürdürebilirliği olmayan bir oyun da asla güçlü bir oyun olamaz. ayrıca takım disiplini sağlama konusunda çok zayıftır zira 3-0 geriye düşüp üstüne 10 kişi kaldığın bir maçın son 5 dakikasında oyunu çevirme şansın kalmamıştır ve yapılması gereken geride top çevirip kapanarak skoru korumaktır ki sadece yenilesin, rezil olmayasın. ama takım disiplini anlayışı o kadar bozuktur ki oyuncularına onu bile yaptıramamıştır.

    başka bir oyun anlayışına geçmezse (ki ona dair 2 yıldır hiçbir farklı anlayış görmedik) cl playofflarını asla geçemeyiz, lige de 12-13’ncü haftada havlu atarız. zira o kadar bariz defolarımız var ve onları o kadar bariz şekilde transferlerle çözmemiz gerekirken çözmedik ki, playoff’taki olası rakibimiz tamamen o geçiş oyununa konsantre olacak ve bizi yine zor durumlara düşürecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın