resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12350
    https://x.com/.../1820036817241993628

    --- alıntı ---

    bir de "okan buruk sorumluluğu üstüne almak yerine futbolculara suçu attı" muhabbeti var. açıp adam ne demiş diye dinlemeden, haber sitelerinin kesip kırptığı cümleler üstünden yorumlar yapılıyor.

    bu okan buruk'a haksızlıktır.

    konuşmasında tüm sorumluluğu aldığını, futbolcularının arkasında olduğunu söylüyor adam.

    sonrasında da "kerem demirbay'ı yanınıza çağırdınız" diye gelen soruya "hayır zaha'yı çağırdım" diye başlayan bir cevap veriyor. durduk yere anlattığı bir konu değil, bir sorunun cevabı o.

    okan buruk'un basın toplantısıyla ilgili tek hatası şu oldu: alışık olduğumuz gibi kazanınca çıkıp konuşan kaybedince saklanan biri olmaması.

    çıkıp "kaybettik, üzgünüz. beşiktaş'ı tebrik ederiz" dedikten sonra "soru almıyoruz arkadaşlar" diyerek gidebilirdi. ülkemizde yüzlerce örneği var bunun.

    hoca ise 5-0'lık maçtan sonra bile çıktı, hem galatasaray taraftarına hem spor kamuoyuna açık açık her şeyi anlattı. sorulara açık yüreklilikle cevap verdi. galatasaray'a yakışanı yaptı, doğrusunu yaptı.

    eleştirecekseniz, hatalı bulduğunuz kararları üstünden eleştirin. ancak maça kızarak, skora kızarak, yönetime kızarak, futbolculara kızarak bu adama haksızlık etmeyin.

    hem maç önü açıklamalarında hem maç sonu seremonisinde hem basın toplantısında galatasaray'a yakışır duruş göstermiştir.

    --- alıntı ---

    uyanın uyanın theoden'in süvarileri...

    https://youtu.be/GhvzPR_zKYA?si=-DE_haiMiMwkdKR8

    birileri istiyor diye hocanızı linçliyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın