• 116
    https://x.com/.../1819820425695613175

    haklı olan voleybolcu.

    biz beşiktaş'a 5 tane atsaydık sabaha kadar bunun goygoyu her yerde dönmez miydi? günlerce bunun geyiğini yapmaz mıydık? haklılar ve eğleniyorlar. bu kadar. dün akşam daha maç bitmeden 5-0 olunca çok sevdiğim beşiktaşlı bir müşterim ve abim whatsapp'tan "şampiyon böyle ezilir" diye mesaj attı, tebrik edip gülüp geçmekten başka elimden gelen bir şey olmadı.

    ebrar'ın da tepkisi aynı. verecekler bu tepkiyi. biz de bir kupa finalinde 5 yemiş bir takım olarak bu dalga geçilmelerini sineye çekeceğiz.

    ha verecek tepki mi arıyorsunuz? gırla adam var tepki verilecek. gidin onlara tepkinizi verin.

    + bizi bu duruma düşüren, bu mağlubiyetten sonra takımı, hocayı tek başına bırakıp iki kelime özür bile dilemeyen şahane yöneticilerimiz var.

    + hani takımı çimento gibi bir arada tutan bir yöneticiyi galatasaray adasında bedava yenilen tost gibi yiyen camianın sözde duayenleri, şahları var.

    + utanmadan köy köy, kasaba kasaba bile gezip şampiyonluk kutlamalarına 2-3 gün önceye kadar devam edenler var.

    beşiktaşlılar, yöneticiler, futbolcular, ebrar falan bunların içinde gerçekten yer bile bulamaz tepki yemek için. bulmamaları da gerekir. aklı başında her galatasaray sevdalısının da bunu böyle düşünmesi gerekir.

    ebrar özelinde tüm beşiktaşlıları da bir kez daha tebrik ederim. bizim yönetimin, üyelerin, duayenlerin, kutlama diye köy köy gezenlerin de; neyse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın